Tillbaka till vardagen!!!

Tillbaka till vardagen då.. Skönt på ett sätt, men ändå så tråkigt. Påshelgen har varit helt underbar, vädret, sällskapet och allt.. Så jag kan ju inte klaga direkt!
På lördag fyller min fina prinsessa 2 år, tänk att 2 år har gått sedan hon föddes.. Helt sjukt fort! Jaja, då kommer iaf mormor&morfar upp och det kommer bli så mysigt..Längtar!
Just nu sitter jag och skriver i Linnéas ledighet, hon kommer vara ledig ca 7 veckor i sommar. Ska bli så skönt för henne! Då kommer vi tillbinga mycket tid i värmland, ska bli så nice så.
Jaja ne nu måste jag fortsätta med mitt och sen sticka upp och dusch innan jag ska hämta Nea på dagis!
Förresten förut var jag på premiärtur på inlines, och jag kan bara säga "Fyyyyy f*n vad skönt det var".. Så nu lär det bli mååånga åk framöver =) .
Nu tycker jag ni får bli bättre på att kommentera..hehehe..  =)
Ha en skön dag!

Glad Påsk!

Ja då var det påsk igen då.. Ett helt år har gått sen sist ;) . Ja vad ska man göra under helgen tro? Det blir nog lite påsk/födelsedagsfika och och sen ska vi nog grilla, kanske ta nån kall cider till det och spela kubb (fast bara kanske).. Det låter helt perfa det..
Idag har det vart grymt skönt ute, jag kunde t.om gå utan tröja....inte dåligt det för att vara jag ;-) . Ne nu måste jag gå och göra nå nytta! Vi kanske hörs under påsk om inte så får ni ha en GLAD PÅSK och trevlig helg!
Ha det skönt!!
(bilder lånad av google)

Vabbar + bilder

Ja då var jag här igen då, har var liite dålig uppdatering under helgen (förutom lördag). Men man kan ju inte blogga heela tiden..
Idag har jag fått vara hemma med Linnéa, för hon vaknade inatt med super hög feber, den låg på typ 40 grader.. Man kunde nästa steka ägg på hennes panna, stackars mammas lilla tjej. Men nu är hon bättre iaf. Ne snart ska jag åka hjälpa min kära vän C. Ne nu måste jag kila!!
Jag slänger in nåra bilder på finaste prinsessan!!
Have a nice day!

Grillpremiär =)

Ja då har man avverkat årets grillpremiär då.. Det var såå underbart gott trots att jag inte kände så mycket av smaken pga förkylningen.. Idag har jag tvättat, hängt ut tvätt, fixat lite i trädgården osv.. Har varit så sjukt underbart väder.. Man blir bara så glad av det =) . Vad har ni gjort idag då?
Snart är det kväller, och då ska jag inte göra så värst mycket. Vara ute skulle jag tro. Måste passa på nu när det så underbart ute.
Från det ena till det andra, Linnéas ögoninflammation har blivit mycket bättre, så jag börjar tvivla på om det verkligen är/var det. Men men det märks imorgon hur det är. Är hon sämre då så får hon vara hemma på måndag. Aja vi får la se vad som händer och sker =).
Ne nu ska jag sätta mig och fika med sambo och svärfar. Jag kanska kikar in en sväng ikväll.. Men bara kanske..
Ha en trevlig kväll!!

Hudiksvall m.m

Usch, idag har jag inte alls kännt lusten av att blogga.. Men men det är väl så ibland! Idag har jag och min sambo vart till hudik en sväng medans Linnéa var på dagis. Det var ganska skönt att kunna åka iväg en snabbis själv. Men iaf så har vi shoppat lite presenter till lillsessan som fyller 2 årom drygt 2 veckor. Annars så har det inte hänt så mycket idag.
När Linnéa kom hem från dagis idag så såg jag att hon var helt geggig i ena ögat så jag skulle tro att hon har åkt på en ögoninflammation =(, så det blir till att vara hemma med henne på måndag och tisdag så det hinner att gå över! Så det skulle inte förvåna mig att jag kommer få den skiten med, men har jag liite tur så klarar jag mig..
Ne nu ska jag lägga en trött prinsessa och sen blir det fredagsmys framför tvn.
Ha nu en trevlig kväll!

Okej!?!

Idag orkar jag inte blogga nåt, inte nu iaf.. Kanske bloggar lite senare idag! Men jag ska tyvärr meddela att frågestunden är avslutad.

Kväller.. + frågestund!

Jaha då vart det kväller igen då.. Nu ikväll har jag inte gort många knop. Är seg och slö i kroppen, men jag antar att det förkylningen som orsakar det.. Det enda jagg vill nu är att bli frisk, är så jävla trött på att förkyld! Men jag antar att jag blir frisk nån gång.
Imorgon blir det väl praktik som vanlig och på fredag är jag ledig och då kanske jag gör mig en tur till Hudiksvall. Måste börja köpa presenter till Linnéa somm fyller år om 16 dagar (30 April) . Stora tjejen blir 2 år redan, helst sjukt fort var fort det har gått. Så ni som har småsmå barn, ta vara på bebisen tiden för det går som sagt sjukt fort!
Nu har man hittat nåra resor som det är värt att tänka på, men än så länge är det lite hemligt.. Men det ska bli så spännande att se vart det hamnar, för nånstans lär det bli iaf =) . Ne nu funderar jag på att lägga mig, eller åtminstone krypa ner i soffa en stund!
OBS!!!!! FRÅGESTUND PÅ BLOGGEN, DEN KOMMER ATT AVSLUTAS KL 20.00 IMORGONKVÄLL. SVAREN KOMMER ATT LÄGGAS UPP PÅ BLOGGEN INOM KORT. DS

Ha en underbar kväll!
P&K

Frisk på riktigt...

Urk, nu vill jag bli frisk på riktigt! Känner mig inte så värst pigg just nu! Har varit ganska pigg idag, men nu känner jag mig sjuk =( .
Imorgon gör jag min sista dag innan helgen..skönt! Förhoppningsvis blir det mycket vila i helgen för det behöver jag nu känner jag! Just nu känner jag att jag inte riktigt ha orka att sitta här, ska ta mig en cappuccino och bara va..
Vi hörs sen!

Dra söder ut kanske?! =)

Nu sitter jag här igen.. Ska snart lägga mig är lite trött! Åååh jag har hittat en massa resor, man blir såå sugen på att dra till varmare bredgrader ju.. Vem vet, snart kanske det blir nå sånt!! Man vet som sagt aldrig ;-).
Ne nu ska jag sätta mig i soffan innan sängen kallar. Men förhoppningsvis kommer jag tillbaka imorgon! Måste ju lägga in lite bilder på våran prinsessa!
Godnatt gott folk!
Man drömmer sig bort =)     (bild lånad av google)

Kom igen då...

Nu är man här igen.. Tycker att jag väldigt flitig med att uppdatera bloggen, men VÄLDIGT få kommentarer!! Så nu tycker jag ni kan lämna ett fotavtryck =) . Det vore kul och se vilka som läser min blogg.. För såå tråkigt kan det väl ändå inte va eftersom man har nåra besökare iaf!!
Idag har jag vart på praktiken, men det var en tung dag.. För jag har gått och blivit förkyld igen!! Jag är mer än lovligt trött det här nu, har vart förkyld till och från sen September så nu får det gärna vara över! Aja nog tjatat om det. Vad har jag gjort sen jag kom hem då? Jo jag har sökt jobb, busat med nea osv.. Nu ska jag snart laga mat, ge kissen mat, dammsuga och lite så. Borde väl egentligen vila så jag blir frisk nångång, men jag känner att jag inte riktigt ha tid just nu. Får vila ikväll och lägga mig tidigt eller nåt!
Ne nu ska gå och göra lite nytta här hemma! Ha en trevlig eftermidag..

God kväll.

Jaha nu är det kväller igen då.. Tycker dagarna och veckorna går så himla fort nu för tiden =) . Aja mna börjar väl bli gammal eller nåt...nää då så är det nog inte!
Imorgon blir det praktik igen då, sen ska jag bara hem och inte göra så mycket.. Hoppas på min dryyyyga förkylning går över snart, men det verkar inte som det för jag har blivit förkyld och fårr ont i halsen igen.... Har vart förkyld till och från sen september förra året.. Såå lite dryg är det.
Hmm, nää nu ska jag göra matlåda och sen sätta mig framför tvn em stund innan det blir att hoppa i säng!
Förresten, fy vad jag längtar till sommaren då.. Kommer hända mycket skoj då ;-) . Nä mer säger jag ej..hehe!!
Godnatt gott folk och sov så gott!!

Hej hopp gummi snopp!

Nu lagar jag mat, idag blir det korvstroganoff och ris...mums! Linnéa och David står och diskuterar.. Låter lite roligt faktiskt! Linnéa har börjar prata i massor, nästan som om man får skavsår i öronen..Nää då det är såå underbart att höra ens dotter prata.. Man känner sig sååå lycklig.. De är underbara de små liven =) .
Ne nu måste jag fortsätta med mitt, men vi hörs kanske liiite senare eller imorgon!!
Pusssochkram

bumblebee =)


Nytt nytt nyyyyttt

Nu har jag öppnat en ny blogg.. Har dock den gamla kvar!! Men denna kan bli låst till lösen..men jag väntar ett tag! I denna blogg kommer jag skriva om allt mellan himmel och jord. Dom mest privata inläggen kommer att bli låst varesig jag låser hela bloggen eller ej!
Jag ska försöka fixa till bloggen lite så den blir lite mer personlig, men det gör jag nån dag när jag känner att jag har mer tid!
Ne nu måste jag ta min lilla älskade dotter som är jätte trött.. Tror det kommer att bli en tidig kväll för henne..

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0