Here we are!

Ja nu sitter jag här igen. Har haft en liten bloggpaus då insiprationen tog slut, men nu börjar den smått komma tillbaka igen =) . I sommar ska jag på bröllop, det ska bli fantastiskt roligt.. Min älskade vän J och hennes blivande man, ni passar så bra ihop gumman!
Vad händer annars så, hmm inte mycket! Just nu sitter jag i värmland hos mina föräldrar, vi kom hit torsdags och åker hem imorgon eftermiddag! Ska ju på konfirmation imorgon då min mina systerson O ska konfirmeras, ska bli trevligt! Om jag tänker efter så är det 9(!) år sedan jag konfirmerades, shit vad tiden går fort.. Börjar bli gammal(!!).. Hehehe ne då, jag blir aldrig gammal, jag förblir ung.. Hahahaha =) .
Just nu sitter Linnéa på golvet och pratar och busar med mimmi (mormor), hon är jätte trött fast hon typ nästan har precis vaknat! Lillhjärtat vårat!
Ne nu ska jag gå och käka frulle, sen blir det en promenad! Sedan får vi se om det blir nån marknad eller inte..
Ha nu en underbar dag fina bloggare/läsare.

Hej...

mina fina bloggläasre. Jag tänkte bara meddela er om att jag kommer ta en liten liten bloggpaus!! Men ni får gärna komma med förslag på vad ni villläsa om..
Men ha det så underbart, så hörs vi inom kort!

Fullt upp =)

Förlåt för en dålig uppdatering, men helgen som varit har det varit fullt upp. Har nämligen haft födelsedagsfika för Linnéa som fyllde 2 år igår (30 April), mammas och pappas hjärtat börjar bli en stor tjej nu! Som sagt så har vi haft fullt upp! Men det har vart en underbar helg, vi ätit och mått hur underbart som helst.. Mamma och Pappa var här under helgen, och det var så underbart att få umgås med dom lite.. Nästa gång vi ses blir i slutet av Maj och då blir det både konfirmation och födelsdagsfika...Ska bli mysigt!!
Linnéa har fått massor med fina presenter som t.ex 3hjuling, kläder, leksaker... Det kommer lite bilder från helgen! Ne nu ska jag gå och hänga tvätt, och imorgon börjar allvaret igen! Praktik i 4veckor sen "semseter"...

RSS 2.0