Gott Nytt År!!!

Nu är det sista dagen på 2011. Inte så jätte många timmar kvar innan det heter 2012 =) . Detta år har varit ett händelserikt år, mycket roligt har hänt! Å jag vet 2012 kommer bli minst sagt lika händelserikt år, med en ny familjemedlem som anländer i vår, jag fyller 25 år (om ca 3 veckor) och annat smått och gott ;-) .
Så det här blir det sista inlägget för detta år, jag återkommer inom kort och då heter det 2012. Så Gott Nytt År alla fina läsare..

Hejhopp...

Så nu har ansökt om att få bli testpilot för LG Cinema 3D Sound HX906SXN! då, så nu ska det bli väldigt intressenat och se vart det landar.. Idag händer det inte så värst mycket förutom att jag och Linnéa ska till BM och lyssna på lill*ns hjärta, sen till dagis och hämta neas grejer och sen vidare till jobbet och önska dem GOD JUL.. Ne nu ska jag hoppa in i duschen och så får nu ju såklart hålla tummarna för mig, vore sjukt intressant och bli testpilot som sagt.. Jag länkar till några sidor så kan ni kolla själva!
http://smartsontestpilot.se/lg-homecinema/bli-testpilot/
Mer information om LG Cinema 3D Sound HX906SXN hittar du här:
http://smartsontestpilot.se/lg-homecinema/om-testprodukten/

Julgodis...

Idag har jag dottern bakat muffins och gjort julgodis.. Mysigt värre!! Men nu kan jag tala om att jag har mer än lovligt förbannat ont i fogarna och ryggen =/ . Aja, det måste väl kännas att man lever ;-) . Imorgon är det Tisdag och då ska jag nog försöka tvätta undan lite och kolla vad som ska packas, eftersom vi ska spendera julhelgen hos min föräldrar, det ska bli ack så skönt och underbart mysigt! Lill*n i magen håller på sparkas och har sig, det är en sån underbar känsla! Ska bli så mysigt när vår andra skatt anländer. Då har man helt plötsligt två underbara skatter i sitt liv! Myyys.
Ne nu ska jag fixa lite mat, sen ska jag nog mysa ner mig i soffan! Ha en underbar kväll allesammans...
(bild lånad av google)

Testpilot TomTom

Nu har jag ansökt om att få bli testpilot på TomTom Go Live 1005, så det ska bli väldigt intressant och se om man blir det. TomTom Go Live 1005, verkar vara en helt fantastisk GPS. Så som sagt så ska det bli väldigt intressant och se, jag hoppas att man blir testpilot vore grymt kul..
Jag länkar till http://smartsontestpilot.se/tomtom1005/bli-testpilot/

Det va ett tag sen....

Ja nu var det verkligen ett tag sen man skrev här. Har hänt en del sen sist kan man säga =) . Jag har fått jobb på världens bästa arbetsplats med världens bästa arbetskamrater och chefer.. Jag trivs så grymt bra där, sen så väntar jag och sambon vårt andra barn, Linnéa ska alltså bli storasyster, nykomligen är beräknad till i slutet av April. Så nu vill bara att jul och nyår vara över så det kan bli Vår och framför allt April.. Vi vet vad det blir och de flesta i min omgivning vet också, men här på bloggen tänker jag än så länge inte nämna nåt =) . Vi har även köpt oss en liten valp, hon är nu 17 veckor och heter Svea. Vi har haft henne ett tag men eftersom jag inte var så dålig på att uppdatera så har hon hunnit såpass "gammal".
Snart är både Lucia och julafton också, tyckte det inte va så längesen det var varken lucia eller jul men det är ju ett helt år sedan. Man kan ju inget annat än tycka att tiden bara rusar fram. Ja det var nog allt för denna gång. Vi får väl sen när jag kommer tillbaka igen. Men om jag inte gör det innan jul och nyår så får ni ha en God Jul och Gott Nytt ÅR!!! Men jag kommer tillbaka innan dess ;-) .

Här kommer en liten bild på våran skatt nr 2 <3<3

RSS 2.0