Ny vecka, nya tag!!

Jaha då var det en ny vecka då.. Helgerna flyger fram och till viss del veckorna med! Men det är bara bra det, då får vi ju träffa lillen i magen snabbare!!
Tänk att det är ca 4½ vecka kvar till BF, och ja vi längtar som en tok! Och L ser framemot att bli storasyster, visst lite avundsjuka kommer det bli det är ju inte så ovanligt! Hon är ju van att ha mamma och pappa för sig själv och nu helt plötsligt ska det komma en bebis som också ska ha mamma och pappas uppmärksamhet! Men va tusan, man får ta en dag i taget!
Vissa stunder känner jag mig som en dålig mor då jag knappt orkar underhålla/leka med min dotter, men det tar på krafterna att vara höggravid och dessutom ha en trotsig 3åring hemma! Men jag gör så gott jag kan, jag älskar ju henne lika mycket för det och det tror jag hon vet! Hon är ju min älskade och underbara dotter <3 . Just nu istter jag på jobbet och försöker jobba, men det går en aning trögt! Jag är såå jäkla trött och sliten, nu vill jag bara vara hemma och slappa! Men snart går jag ju på mammaledigt vilket är 2 veckor kvar.. Och det är ju väldigt snart det..
Hoppas jag hinner vara hemma nån dag innan bebis har tänkt anlända, men med tanke på att jag har ganska mycket förvärkar/sammandragningar så kan det hända att bebis vill kika ut tidigare! Man vet aldrig, det sägs att då man vilar och minst anar det som FL startar.. Så ja bebis kan faktiskt komma inatt om bebis vill... Men nja bebis får gärna stanna ett par veckor till iaf! Så jag åtminstone hinner bli mammaledig =) . Shit, det var ett jäkla prat om bebis hit och bebis dit, men det får ni stå ut med!
Nää snart är det lunch, ska bli gött då jag börjar bli hunrig! Men vi hörs förhoppningsvis innan bebis anländer om inte så hörs vi när bebis är här!


Ha en underbar dag allesammans!!


RSS 2.0